Varför sälja sina fakturor

Undrar du varför man ska sälja sina fakturor?

Vanligtvis handlar det om 2 olika anledningar till varför ett företag ska sälja sina fakturor. Den första handlar om att de har en tillfällig likviditetsdipp och behöver frigöra kapital snabbt för att exempelvis betala löner och andra utgifter.

Den andra vanliga anledningen till varför ett företag säljer sina fakturor, är för att de behöver frigöra kapital för att kunna växa och investera i sin verksamhet.
Är du intresserad av möjligheterna med att sälja era fakturor? Vi berättar gärna mer om möjligheterna hos Geldson. Varmt välkommen till oss!

Vill du bli kontaktad om att sälja fakturor?

På Geldson är vi experter på fakturaköp och vi hjälper dig gärna. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller om du vill ha en offert. Under kontorstider kan du även chatta med oss genom den lilla bubblan nere till höger.

  • Vill du veta mer?

    Vill du veta mer om hur vi på Geldson kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du kan även kontakta oss i chatten eller ringa 010 150 81 98. Varmt välkommen till Geldson!
    Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter

Sälja fakturor så funkar det

Läs mer om hur det fungerar när du säljer dina fakturor till oss på Geldson. Vi har inget krav på hur många fakturor eller för hur mycket som du måste sälja.

Vid godkänd ansökan har du dina pengar på kontot inom 24 timmar, oftast snabbare. Har du redan ett avtal för att sälja fakturor till någon annan? Inga problem, skicka det till oss så gör vi vårt bästa för att prismatcha.