Vilka är Geldsons ”husse & matte”?

Du har säkert dragit på smilbanden mer än en gång när du klickat runt på vår hemsida. Men du har säkert också undrat vilka det är som står bakom företaget med den lustiga lilla hunden.

Vi som står bakom Geldson är en härlig blandning av ekonomer, programmerare och servicemänniskor. Vi är alltså inte renrasiga finansvalpar, även om ganska många av oss har jobbat länge inom bank- och finans. Vi satsar på att ha bred kompetens för att vi ska kunna ge dig och dina kunder ett så bra bemötande som möjligt.

Vi är del av en större grupp

Geldson är specialiserat på finansiering och fakturaköp. Men vi har även dotterbolag som är experter på likviditetsoptimering och utveckling av fintech.

De andra bolagen jobbar med allt från små till stora aktörer på både den svenska och nordiska marknaden. Du kan därför vara trygg med att vi använder den senaste tekniken för att göra vår distribution och handläggning snabb och smidig med minsta ansträngning från din sida.

Quiddly är ett mjukvarubolag som gör det möjligt för alla som vill att skapa sina egna fintech-lösningar. De har moduler för bl.a. Inkasso, Fakturering och Finansiering.

FINQR jobbar för att deras kunder ska uppnå Ekonomi-Nirvana – ett tillstånd av optimerad likviditet. Hela plattformen handlar om att optimera och automatisera kundreskontra.

Vill du veta mer om oss?

Om du är mer nyfiken på tekniken som vi använder, eller kanske rentav vill söka jobb hos oss, så är du varmt välkommen att höra av dig. Ring, chatta eller mejla – vi bits inte 😉

  • Vill du veta mer?

    Vill du veta mer om hur vi på Geldson kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du kan även kontakta oss i chatten eller ringa 010 150 81 98. Varmt välkommen till Geldson!
    Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter