Vilket pris får du för att sälja fakturor?

Vill du veta vad det kostar att sälja fakturor?

Vilket pris du får för att sälja fakturor till Geldson beror dels på ditt företags kreditscore, men även på hur mycket du vill finansiera samt vilka kunderna är.

Det unika med Geldson är att vi tillsammans arbetar för att sänka ditt pris över tid. Detta gör vi genom att förbättra din ekonomi vilket i sin tur har en positiv påverkan på ditt pris.

Vi berättar gärna för dig vilket ditt pris för att sälja fakturor skulle vara.

Vill du bli kontaktad om att sälja fakturor?

På Geldson är vi experter på fakturaköp och vi hjälper dig gärna. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller om du vill ha en offert. Under kontorstider kan du även chatta med oss genom den lilla bubblan nere till höger.

  • Vill du veta mer?

    Vill du veta mer om hur vi på Geldson kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du kan även kontakta oss i chatten eller ringa 010 150 81 98. Varmt välkommen till Geldson!
    Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter

Sälja fakturor så funkar det

Läs mer om hur det fungerar när du säljer dina fakturor till oss på Geldson. Vi har inget krav på hur många fakturor eller för hur mycket som du måste sälja.

Vid godkänd ansökan har du dina pengar på kontot inom 24 timmar, oftast snabbare. Har du redan ett avtal för att sälja fakturor till någon annan? Inga problem, skicka det till oss så gör vi vårt bästa för att prismatcha.