Olika factoringbolag

Undrar du över vad det finns för olika factoringbolag?

Många gånger letar man efter olika factoringbolag när man funderar på att sälja en eller flera fakturor. Ibland använder man jämförelsetjänster som är uppkopplade mot flera olika factoringbolag. Och visst, allt detta är bra metoder. Vi på Geldson är bara ett av flera factoringbolag. Men det är några saker som skiljer sig åt, och vi vill gärna berätta om dem.

Olika factoringbolag, men oftast samma prissättning. Så brukar det se ut. På Geldson är vi lite speciella eftersom vi tillämpar prismatching. Har du fått ett pris av ett annat factoringbolag så gör vi vårt bästa för att prismatcha det. Varför betala för mycket?

Vi är inget vanligt factoringbolag i den meningen att vi bara klistrar på en ful lapp på din faktura och sedan driver på dina kunder hårt för att få in pengarna. Vi är mer moderna än så och vi värderar dina kundrelationer lika högt som vår egen. Fakturor som finansieras genom Geldson går genom vår moderna plattform och får ett tydligt och professionellt utseende. Påminnelse- och inkassotjänst ingår, likaså vår vänliga kundtjänst som dina fakturamottagare kan kontakta.

Om du vill finns även möjlighet att integrera vår plattform med ditt ekonomisystem så att hämtning av fakturor, men även bokföring av inbetalningar sker automatiskt.

Låter det intressant? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om hur det fungerar och vilket pris vi kan ge dig. Välkommen!

Vill du bli kontaktad om att factoring?

På Geldson är vi experter på factoring och vi hjälper dig gärna. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller om du vill ha en offert. Under kontorstider kan du även chatta med oss genom den lilla bubblan nere till höger.

  • Vill du veta mer?

    Vill du veta mer om hur vi på Geldson kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du kan även kontakta oss i chatten eller ringa 010 150 81 98. Varmt välkommen till Geldson!
    Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter

Factoring så funkar det

Läs mer om hur det fungerar med factoring hos Geldson. Vi har inget krav på hur många fakturor eller för hur mycket som du måste sälja.

Vid godkänd ansökan har du dina pengar på kontot inom 24 timmar, oftast snabbare. Har du redan ett avtal för factoring hos någon annan? Inga problem, skicka det till oss så gör vi vårt bästa för att prismatcha.