Köp fakturor

Undrar du över hur fakturaköp fungerar?

Vi på Gelsdon arbetar med så kallad factoring, vilket innebär att vi köper företags fakturor mot en liten avgift. I gengäld får de, efter godkänt avtal, tillgång till sina pengar inom 24 timmar och slipper därmed att vänta på att kunden ska betala.

Låter det intressant med fakturaköp? Du kan läsa mer hos oss, men vi kontaktar gärna dig också för att berätta mer. Varmt välkommen till Geldson!

Vill du bli kontaktad om att fakturaköp?

På Geldson är vi experter på fakturaköp och vi hjälper dig gärna. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller om du vill ha en offert. Under kontorstider kan du även chatta med oss genom den lilla bubblan nere till höger.

  • Vill du veta mer?

    Vill du veta mer om hur vi på Geldson kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du kan även kontakta oss i chatten eller ringa 010 150 81 98. Varmt välkommen till Geldson!
    Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter

Fakturaköp så funkar det

Läs mer om hur det fungerar med fakturaköp hos Geldson. Vi har inget krav på hur många fakturor eller för hur mycket som du måste sälja.

Vid godkänd ansökan har du dina pengar på kontot inom 24 timmar, oftast snabbare. Har du redan ett avtal för fakturaköp hos någon annan? Inga problem, skicka det till oss så gör vi vårt bästa för att prismatcha.