Fakturaköp utan kreditrisk

Hur funkar fakturaköp utan kreditrisk?

När man pratar om fakturaköp utan kreditrisk så reffererar det oftast till det som kallas för fakturaköp utan regress. Det innebär att bolaget som köper fakturan tar över kreditrisken även om mottagaren av fakturan inte betalar.

På Geldson erbjuder vi denna typ av fakturaköp utan kreditrisk, men även motsatsen vilket brukar kallas fakturaköp med regress.

Hör av dig till oss så berättar vi mer och ser vilken lösning som är bäst lämpad för ditt företag. Varmt välkommen!

Vill du bli kontaktad om att fakturaköp?

På Geldson är vi experter på fakturaköp och vi hjälper dig gärna. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller om du vill ha en offert. Under kontorstider kan du även chatta med oss genom den lilla bubblan nere till höger.

  • Vill du veta mer?

    Vill du veta mer om hur vi på Geldson kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du kan även kontakta oss i chatten eller ringa 010 150 81 98. Varmt välkommen till Geldson!
    Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter

Fakturaköp så funkar det

Läs mer om hur det fungerar med fakturaköp hos Geldson. Vi har inget krav på hur många fakturor eller för hur mycket som du måste sälja.

Vid godkänd ansökan har du dina pengar på kontot inom 24 timmar, oftast snabbare. Har du redan ett avtal för fakturaköp hos någon annan? Inga problem, skicka det till oss så gör vi vårt bästa för att prismatcha.