Fakturaköp pris

Undrar du vad priset för fakturaköp är?

Priset för vårt fakturaköp baseras bland annat på vilken kreditscore ditt företag har, men också på vilka slutkunderna är vars fakturor du vill sälja.

Vi ger dig gärna en uppskattning på vilket ditt pris för fakturaköp skulle bli. Har du redan ett avtal för fakturaköp? Då kan vi kolla på att prismacha det. Varmt välkommen att höra av dig till Geldson!

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan sänka kostnaden för ditt fakturaköp. Har du redan ett avtal för fakturaköp så är sannolikheten stor att vi kan prismatcha det.

Vill du bli kontaktad om att fakturaköp?

På Geldson är vi experter på fakturaköp och vi hjälper dig gärna. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller om du vill ha en offert. Under kontorstider kan du även chatta med oss genom den lilla bubblan nere till höger.

  • Vill du veta mer?

    Vill du veta mer om hur vi på Geldson kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du kan även kontakta oss i chatten eller ringa 010 150 81 98. Varmt välkommen till Geldson!
    Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter

Fakturaköp så funkar det

Läs mer om hur det fungerar med fakturaköp hos Geldson. Vi har inget krav på hur många fakturor eller för hur mycket som du måste sälja.

Vid godkänd ansökan har du dina pengar på kontot inom 24 timmar, oftast snabbare. Har du redan ett avtal för fakturaköp hos någon annan? Inga problem, skicka det till oss så gör vi vårt bästa för att prismatcha.