Factoringavgift

Undrar du över vad en factoringavgift brukar innebära?

Vi kan förstår inte svara för alla factoringbolag därute. Hos oss på Geldson så har vi en administrationsavgift av faktura, samt en procentsats på det finansierade beloppet. Vad procenstatsen blir beror bland annat på ditt företags kreditscore samt den som mottar fakturan. Har du redan ett avtal med någon så är chansen stor att vi kan matcha deras factoringavgift så att du får ett bättre pris. Vi berättar gärna mer och ser hur vi kan hjälpa dig. Välkommen!

Vill du bli kontaktad om att factoring?

På Geldson är vi experter på factoring och vi hjälper dig gärna. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller om du vill ha en offert. Under kontorstider kan du även chatta med oss genom den lilla bubblan nere till höger.

  • Vill du veta mer?

    Vill du veta mer om hur vi på Geldson kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du kan även kontakta oss i chatten eller ringa 010 150 81 98. Varmt välkommen till Geldson!
    Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter

Factoring så funkar det

Läs mer om hur det fungerar med factoring hos Geldson. Vi har inget krav på hur många fakturor eller för hur mycket som du måste sälja.

Vid godkänd ansökan har du dina pengar på kontot inom 24 timmar, oftast snabbare. Har du redan ett avtal för factoring hos någon annan? Inga problem, skicka det till oss så gör vi vårt bästa för att prismatcha.