Factoring pris

Undrar du över vad ditt pris på factoring skulle bli?

Hur priset för din factoring blir beror på flera parametrar. Exempel är vad ditt företags kreditscore är, samt fakturamottagarens. När du ansöker om att bli kund hos oss så gör vi en bedömning och ger dig ett förslag på pris för factoring. Sedan arbetar vi gemensamt för att sänka priset för din factoring i takt med att det går bättre för ditt företag. Låter det intressant? Vi berättar gärna mer.

Vill du bli kontaktad om att factoring?

På Geldson är vi experter på factoring och vi hjälper dig gärna. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller om du vill ha en offert. Under kontorstider kan du även chatta med oss genom den lilla bubblan nere till höger.

  • Vill du veta mer?

    Vill du veta mer om hur vi på Geldson kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du kan även kontakta oss i chatten eller ringa 010 150 81 98. Varmt välkommen till Geldson!
    Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter

Factoring så funkar det

Läs mer om hur det fungerar med factoring hos Geldson. Vi har inget krav på hur många fakturor eller för hur mycket som du måste sälja.

Vid godkänd ansökan har du dina pengar på kontot inom 24 timmar, oftast snabbare. Har du redan ett avtal för factoring hos någon annan? Inga problem, skicka det till oss så gör vi vårt bästa för att prismatcha.