Bästa factoringbolaget

Letar du efter det bästa factoringbolaget?

Nu gillar vi ju inte att skryta. Vi vet inte om vi är bäst, men vi har i alla fall många nöjda kunder. Vi lägger mycket fokus på god service, inte bara mot dig utan även mot dina kunder som fakturorna är utställda mot.

Men priset då? Jo, allt har en kostnad. Men det kan kännas tryggt för dig att veta att vi kan prismatcha om du redan har ett avtal med ett annat factoringbolag. Varför betala för mycket?
Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig vidare och försöker bevisa att vi är det bästa factoringbolaget 😉 Välkommen!

Vill du bli kontaktad om att factoring?

På Geldson är vi experter på factoring och vi hjälper dig gärna. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller om du vill ha en offert. Under kontorstider kan du även chatta med oss genom den lilla bubblan nere till höger.

  • Vill du veta mer?

    Vill du veta mer om hur vi på Geldson kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du kan även kontakta oss i chatten eller ringa 010 150 81 98. Varmt välkommen till Geldson!
    Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter

Factoring så funkar det

Läs mer om hur det fungerar med factoring hos Geldson. Vi har inget krav på hur många fakturor eller för hur mycket som du måste sälja.

Vid godkänd ansökan har du dina pengar på kontot inom 24 timmar, oftast snabbare. Har du redan ett avtal för factoring hos någon annan? Inga problem, skicka det till oss så gör vi vårt bästa för att prismatcha.